Over That Work-S

That Work-S is ontstaan vanuit de passie voor het recruitmentvak van Marloe. Doordat ik meer dan tien jaar ervaring heb in dit vak, heb ik veel gezien en meegemaakt. Hierdoor weet ik heel goed wat ik wel, maar vooral ook niet vind passen als we het over recruitment hebben.
That Work-S staat voor recruitment met een strategie. Mijn doel is om van recruitment een gewaardeerd en onmisbaar vak te maken. We make recruitment Work!

Voor mij is recruitment de verbinding maken tussen een bedrijf en een persoon. Dit leidt tot een langdurige, tevreden en plezierige samenwerking. Daarbij draait het om kwaliteit, nooit om kwantiteit.

“That Work-S staat voor recruitment met een strategie. Mijn doel is om van recruitment een gewaardeerd en onmisbaar vak te maken.”

Waar wij voor staan

Betrokken
Het is ons streven om dat wat wij doen met volledige aandacht en naar tevredenheid te doen. Dit kan enkel door betrokken te zijn bij het proces van de opdrachtgever, de manager en de kandidaat.

Duidelijk
Eerlijke en transparante communicatie. Daarom hebben wij verwachtingsmanagement hoog in het vaandel staan om onaangename verassingen te voorkomen.

Gedreven
Wij zijn beiden gedreven personen en geloven erin dat deze eigenschap een grote invloed heeft op succes. Hierdoor geven we alles voor onze opdrachtgevers en kandidaten om tot de perfecte match te komen die voor beide partijen tot succes leidt.

Plezier
Met plezier is alles leuker! Wij vinden dat je iedere dag moet doen waar je plezier in hebt. Wij doen dat en daarom willen wij ervoor zorgen dat onze kandidaten hetzelfde ervaren.

Authentiek
Wij doen enkel waar we in geloven en niet alleen wat ons gevraagd wordt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij met volle overtuiging, gedrevenheid en plezier voor u aan de slag gaan. Deze aanpak leidt tot het beste resultaat.