Recruitmentadvies

Weet jij al of recruitment bij jou goed geregeld is? Heb je een antwoord op onderstaande vragen?

Wat is de cost per hire? En hoe kan deze omlaag?
Welke score krijgt het recruitmentproces?
Is de candidate experience al doorgenomen en verbeterd?
Wat staat er dit jaar in het recruitmentplan?
Nog niet alles helder? Dan is de kans groot dat er ruimte voor verbetering is en dat de organisatie kosten kan besparen. Wij geven je graag inzicht in de optimalisatie mogelijkheden voor recruitment in jouw organisatie.

We nemen jouw recruitment inspanningen en behoeften onder de loep en delen daarna onze aanbevelingen in een recruitment optimalisatie rapport. Het leuke is dat dit rapport volledig gratis is!

Na het doornemen van het rapport kun je waarschijnlijk niet wachten om met de adviezen aan de slag te gaan. Slimme recruitment is in deze tijd ten slotte cruciaal voor de groei en het succes van een organisatie. Uiteraard kunnen wij helpen bij de implementatie van de verbetervoorstellen. Of door deze uitgebreid uit te werken, zodat je eigen medewerkers ermee aan de slag kunnen, of we nemen de gehele uitvoering uit handen. Nog makkelijker!

Direct contact

 

Via het onderstaande formulier kun je je gegevens achterlaten en laten weten waar je tegenaan loopt bij het werven van nieuw personeel. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In dit gesprek stemmen we wij direct met je af wanneer je een kandidaat kunt verwachten, maken we afspraken over de procedure en zijn wij transparant over de kosten die wij in rekening brengen. Zo weet je waar je aan toe bent en lossen wij het capaciteitsprobleem op.