Werving en selectie

Wij houden van duidelijkheid en zullen daarom altijd goede afspraken maken over het traject en de stappen die we nemen. We starten met een uitgebreid gesprek over wat er nodig is binnen de organisatie. Na dit gesprek weten we precies hoe het profiel van de toekomstige medewerker eruitziet en wat zijn/haar belangrijkste opdracht wordt. De stappen die we gaan zetten om de juiste medewerker te vinden zijn voor beide partijen helemaal helder.

 

Werving

Met ruim 10 jaar ervaring in het werven van medewerkers kennen wij de juiste weg om de beste kandidaten te vinden. Tijdens een intake, waarin wij de behoefte achter de vraag achterhalen, brengen we het profiel van de juiste kandidaat in kaart. Hierbij geven wij inzicht in de haalbaarheid van de vraag en geven we een advies over hoe wij denken dat de ideale kandidaat eruitziet. Door te spelen met de combinatie van behoeften en eisen die wij in de intake naar boven hebben gekregen en het inzetten van verschillende wervingskanalen, bereiken wij juist die ideale kandidaten.

 

Selectie

Wij identificeren die ene medewerker die jouw organisatie vooruit brengt. Hierbij kijken we naar verschillende competenties en indicatoren. Dit vereist een scherpe blik, inzicht in de markt en kennis over de organisatie.

Kandidaten die voldoen aan het profiel zijn wel te vinden, maar passen zij dan ook daadwerkelijk bij de bedrijfscultuur? Het gaat natuurlijk niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om de persoonlijkheid van de kandidaat. Het is onze specialiteit om deze inschatting te maken. Zo zorgen wij voor een kleine groep kandidaten met de gevraagde persoonlijkheid én ervaring die in staat zijn om de opdracht goed uit te voeren. We leggen hen aan je voor en vervolgens ga je zelf met de kandidaten in gesprek.

 

Aanname

Uiteraard hopen we de juiste kandidaat te vinden die jij graag aan je team toevoegt. De kandidaat komt direct bij jou in dienst en jij betaalt ons een eenmalige bemiddelingsfee. We werken op basis van no cure, no pay, dus geen nieuwe medewerker betekent ook geen kosten. Wel zo fijn!

 

Lees meer over onze diensten:

Direct contact

 

Via het onderstaande formulier kun je je gegevens achterlaten en laten weten waar je tegenaan loopt bij het werven van nieuw personeel. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In dit gesprek stemmen we wij direct met je af wanneer je een kandidaat kunt verwachten, maken we afspraken over de procedure en zijn wij transparant over de kosten die wij in rekening brengen. Zo weet je waar je aan toe bent en lossen wij het capaciteitsprobleem op.