Ontdek onze op
maat gemaakte recruitment diensten

Wij bieden op maat gemaakte diensten voor recruitment, werving en selectie, interim recruitment en groeipartner (RPO).

Groeipartner (RPO)

Ken je Recruitment Process Outsourcing al? Dat houdt in dat wij een verlengstuk zijn van onze klanten op gebied van recruitment. We ontzorgen bedrijven die onvoldoende tijd, capaciteit en/of kennis hebben om recruitment structureel de aandacht te geven die het verdient. Zijn we goed in. Zo kun jij de focus op jouw core business houden.

Interim recruitment

Waarom tot morgen wachten als je vandaag iemand nodig hebt? Vacatures komen bijna nooit gelegen, dus het liefst vul je de vraag zo snel mogelijk in. Maar dat wordt lastig als je zelf even geen ervaren recruiter hebt. Gelukkig hebben wij die wel!

Werving en selectie

Mensen verbinden is wat wij graag doen. Bedrijven in contact brengen met professionals die niet alleen de juiste kennis op zak hebben, maar vooral bij jou passen. Die staan waar jij voor staat, die belangrijk vinden wat jij belangrijk vindt en die jouw organisatie verder gaan helpen.

Groeipartner (RPO)

Eigenlijk zijn we bij That Work-S een on demand of click-on recruitmentafdeling voor jouw bedrijf. Met Recruitment Process Outsourcing (RPO) nemen wij je recruitment van A tot Z uit handen. Bijvoorbeeld omdat je als MKB’er (nog) geen eigen recruitmentcapaciteit hebt. Of wanneer je als snel groeiende organisatie met te veel workload gewoon behoefte hebt aan een paar instant collega’s in je recruitmentteam. We haken aan wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Natuurlijk gaan we als eerste aan de slag met de huidige vacatures. En omdat we er toch zijn, dragen we ook meteen bij aan het opzetten of optimaliseren van de recruitmentstrategie. Zo is RPO niet alleen een mooie oplossing voor de korte, maar óók voor de lange termijn.

Van het overnemen of opzetten van de complete recruitmentafdeling tot enkel ondersteuning op het gebied van sourcing… Tegen welke uitdaging je ook aanloopt, ons team van Recruitment Marketeers, Recruitment Consultants en Sourcers biedt uitkomst!

Een on demand recruitmentafdeling? That Work-S!

Groeipartner (RPO)

Voordelen:

  • We recruiten als ‘collega’s’, dus je bespaart kosten t.o.v. Werving & Selectie
  • We haken aan als jij daar behoefte aan hebt. Je hebt dus minder of geen eigen recruiters nodig. Wel zo flexibel en safe.
  • We bouwen aan een sterk employer brand. Cruciaal voor nu én de toekomst.
  • Grotere betrokkenheid bij organisatie, doordat wij de organisatie écht kennen.
  • Een strategisch plan om recruitment structureel aan te pakken.
  • Beter passende kandidaten voor je vacatures.

Interim recruitment

That Work-S werkt met een groep gedreven recruiters. Stuk voor stuk betrokken mensen die het reilen en zeilen van het vak kennen. Geselecteerd op inhoudelijke kennis én op hun sociale skills. We hebben altijd een recruiter die bij jou en je organisatie past.
Ziekte, zwangerschap, sabbatical? Een interim recruiter… That Work-S!

Werving en selectie

Werving

De juiste kandidaat op de juiste plek. Laat dan maar aan That Work-S over! Dankzij ruim 10 jaar ervaring en de expertise van onze specialisten weten we altijd waar we jullie nieuwe collega moeten zoeken. Hoe we werken? Daar maken we vooraf altijd goede afspraken over. Wel zo duidelijk.

Het begint natuurlijk met een intake om jullie behoefte én het profiel van de ideale kandidaat in kaart te brengen. Denken wij dat de vraag haalbaar is? Dan gaan we meteen aan de slag. Zo niet, dan geven we dat ook eerlijk aan.

Selectie

Een nieuwe collega die jouw organisatie vooruithelpt en die ook nog eens perfect in je team past… Bij That Work-S gebruiken we verschillende wervingskanalen om precies díe ideale kandidaat voor je te vinden. Daarbij kijken we niet alleen naar kennis en ervaring, maar juist ook naar persoonlijkheid. Dankzij onze scherpe blik, inzicht in de markt en kennis over je organisatie zijn we in staat die inschatting te maken. We selecteren verschillende kandidaten en stellen ze graag aan je voor. Daarna is het aan jullie zelf om met hen in gesprek te gaan.

Groeipartner (RPO)

Aanname

Hebben we de juiste kandidaat voor je gevonden? Dan gaat de vlag uit! Is het niet gelukt? Dan is het fijn om te weten dat we op basis van no cure, no pay werken. Geen nieuwe medewerker betekent dus ook: geen kosten. Helder toch?

Klanten

We zijn trots op onze klanten. Van internationale speler tot klein familiebedrijf, wij zorgen dat onze dienstverlening een passende aanvulling op de organisatie is.

Mensen verbinden is wat wij graag doen. Bedrijven in contact brengen met professionals die niet alleen de juiste kennis op zak hebben, maar vooral bij jou passen. Die staan waar jij voor staat, die belangrijk vinden wat jij belangrijk vindt en die jouw organisatie verder gaan helpen.

Geen zorg meer over het vinden van de juiste kandidaat.
Geen zorg meer over het vinden van de juiste kandidaat.
Wat anderen over ons zeggen

Het contact was erg prettig en kreeg ook heel snel reacties.

Lars
10
Wat anderen over ons zeggen

“Top! Dankzij That Work-S een nieuwe baan kunnen vinden.”

Michii
Wat anderen over ons zeggen

“Super goed geholpen, waren mega betrokken, enthousiast en meedenkend. “

Ellen
Wat anderen over ons zeggen

“Respectvolle, vriendelijke
en directe medewerkers.”

Theustedits

Laat ons je helpen.
Neem gerust contact op.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.