Ontdek onze op
maat gemaakte recruitment diensten

Wij bieden op maat gemaakte diensten voor recruitment, werving en selectie, interim recruitment en groeipartner (RPO).

Groeipartner (RPO)

Met onze RPO-dienstverlening nemen wij recruitment geheel uit handen. Wij fungeren als recruitment afdeling voor het MKB-bedrijf dat nog geen eigen recruitment capaciteit in huis heeft. Of springen bij in die grote organisatie die zo snel groeit dat de workload bij het huidige recruitment team te hoog is.

Interim recruitment

Recruitmentvraagstukken komen vrijwel nooit gelegen. Als je extra capaciteit zoekt, dan is deze vaak op zeer korte termijn noodzakelijk. Om hierin te voorzien werken wij met een gedreven groep recruiters die het reilen en zeilen van het vak kennen.Wij hebben hen geselecteerd op hun betrokkenheid, maar ook op de  inhoudelijke kennis over recruitment.

Werving en selectie

Wij houden van duidelijkheid en zullen daarom altijd goede afspraken maken over het traject en de stappen die we nemen. We starten met een uitgebreid gesprek over wat er nodig is binnen de organisatie. Na dit gesprek weten we precies hoe het profiel van de toekomstige medewerker eruitziet en wat zijn/haar belangrijkste opdracht wordt.

Groeipartner (RPO)

Met onze RPO-dienstverlening nemen wij recruitment geheel uit handen. Wij fungeren als recruitment afdeling voor het MKB-bedrijf dat nog geen eigen recruitment capaciteit in huis heeft. Of springen bij in die grote organisatie die zo snel groeit dat de workload bij het huidige recruitment team te hoog is.

Doordat we niet enkel de huidige vacatures vervullen, maar ook bijdragen aan het opzetten of optimaliseren van de recruitment strategie, is RPO een mooie oplossing voor de korte én lange termijn. Waar werving en selectie een mooie uitkomst biedt voor heel af en toe een vacature, is dit een te dure oplossing om een groter vraagstuk op te lossen. Dan is Recruitment Process Outsourcing (RPO) een slimme keuze!

Tegen welke uitdaging je ook aanloopt, RPO biedt uitkomst. Van het overnemen of opzetten van de complete recruitment afdeling tot enkel ondersteuning bieden op het gebied van sourcing. Met ons team van Projectmanagers, Recruitment Marketeers, Recruitment Consultants en Sourcers zorgen we ervoor dat jouw groeiambities waargemaakt worden.

Groeipartner (RPO)

Voordelen:

  • Snelle capaciteitsoplossing bij toenemend aantal vacatures
  • Kostenbesparing t.o.v. al die W&S fees
  • Geen of minder eigen recruitment personeel nodig, dat scheelt jou risico en geeft flexibiliteit
  • Werken aan een sterk employer brand, cruciaal voor nu én de toekomst
  • Grotere betrokkenheid bij organisatie, doordat wij de organisatie écht kennen
  • Beter passende kandidaten voor je vacatures
  • Met onze RPO-dienstverlening nemen wij recruitment geheel uit handen. Wij fungeren als recruitment afdeling voor het MKB-bedrijf dat nog geen eigen recruitment capaciteit in huis heeft. Of springen bij in die grote organisatie die zo snel groeit dat de workload bij het huidige recruitment team te hoog is.

Interim recruitment

Recruitmentvraagstukken komen vrijwel nooit gelegen. Als je extra capaciteit zoekt, dan is deze vaak op zeer korte termijn noodzakelijk. Om hierin te voorzien werken wij met een gedreven groep recruiters die het reilen en zeilen van het vak kennen. Wij hebben hen geselecteerd op hun betrokkenheid, maar ook op de inhoudelijke kennis over recruitment. Zo zijn zij uitstekend op de hoogte van de uitdagingen op de huidige arbeidsmarkt en weten zij met passende methoden en strategieën toch de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

Werving en selectie

Werving
Met ruim 10 jaar ervaring in het werven van medewerkers kennen wij de juiste weg om de beste kandidaten te vinden. Tijdens een intake, waarin wij de behoefte achter de vraag achterhalen, brengen we het profiel van de juiste kandidaat in kaart. Hierbij geven wij inzicht in de haalbaarheid van de vraag en geven we een advies over hoe wij denken dat de ideale kandidaat eruitziet. Door te spelen met de combinatie van behoeften en eisen die wij in de intake naar boven hebben gekregen en het inzetten van verschillende wervingskanalen, bereiken wij juist die ideale kandidaten.

Selectie
Wij identificeren die ene medewerker die jouw organisatie vooruit brengt. Hierbij kijken we naar verschillende competenties en indicatoren. Dit vereist een scherpe blik, inzicht in de markt en kennis over de organisatie.

Groeipartner (RPO)

Kandidaten die voldoen aan het profiel zijn wel te vinden, maar passen zij dan ook daadwerkelijk bij de bedrijfscultuur? Het gaat natuurlijk niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om de persoonlijkheid van de kandidaat. Het is onze specialiteit om deze inschatting te maken. Zo zorgen wij voor een kleine groep kandidaten met de gevraagde persoonlijkheid én ervaring die in staat zijn om de opdracht goed uit te voeren. We leggen hen aan je voor en vervolgens ga je zelf met de kandidaten in gesprek.

Aanname
Uiteraard hopen we de juiste kandidaat te vinden die jij graag aan je team toevoegt. De kandidaat komt direct bij jou in dienst en jij betaalt ons een eenmalige bemiddelingsfee. We werken op basis van no cure, no pay, dus geen nieuwe medewerker betekent ook geen kosten. Wel zo fijn!

Geen zorg meer over het vinden van de juiste kandidaat.
Geen zorg meer over het vinden van de juiste kandidaat.
Wat anderen over ons zeggen

Het contact was erg prettig en kreeg ook heel snel reacties.

Lars
10
Wat anderen over ons zeggen

“Top! Dankzij That Work-S een nieuwe baan kunnen vinden.”

Michii
Wat anderen over ons zeggen

“Super goed geholpen, waren mega betrokken, enthousiast en meedenkend. “

Ellen
Wat anderen over ons zeggen

“Respectvolle, vriendelijke
en directe medewerkers.”

Theustedits

Laat ons je helpen.
Neem gerust contact op.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het vinden van jouw ideale baan. Wij zijn toegewijd om jou te helpen bij het bereiken van jouw carrièredoelen. Wij begrijpen dat elke kandidaat uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat wij de perfecte match vinden tussen jou en onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op.